Sanchi Kahe Tore Aavan Se Song
The Sanchi Kahe Tore Aavan Se song written by Ravindra Jain and sung by Jaspal Singh. It was composed by Ravindra Jain and released by Rajshri Productions in year 1982.
The Sanchi Kahe Tore Aavan Se song written by Ravindra Jain and sung by Jaspal Singh. It was composed by Ravindra Jain and released by Rajshri Productions in year 1982.
saanchi kahe tore aavan se hamre saanchi kahe tore aavan se hamre angana me aayi bahaar bhauji angana me aayi bahaar bhauji lakshmi si surat mamta ki murat lakshmi si surat mamta ki murat laakho me ek hamaar bhauji laakho me ek hamaar bhauji, ai bhauji saanchi kahe tore aavan se hamre angana me aayi bahaar bhauji tulsi ki seva chandrama ki puja tulsi ki seva chandrama ki puja kajari jaisa anganva me gunja ab hamne jaana ke phagva siva bhi ab hamne jaana ke phagva siva bhi hote hai kitne tyohaar bhauji hote hai kitne tyohaar bhauji saanchi kahe tore aavan se hamre angana me aayi bahaar bhauji ye ghar tha bhutan ka dera ye ghar tha bhutan ka dera jab se bhaya tumhara pag phera duniya badal gayi haalat sambhal gayi duniya badal gayi haalat sambhal gayi ann dhan ke laage bhandaar bhauji ann dhan ke laage bhandaar bhauji saanchi kahe tore aavan se hamre angana me aayi bahaar bhauji bachpan se ham kaka kahi-kahi ke haare bachpan se ham kaka kahi-kahi ke haare koi hame bhi to kaka pukaare dei de bhatija phulva sarikha dei de bhatija phulva sarikha maanenge ham upkaar bhauji maanenge ham upkaar bhauji saanchi kahe tore aavan se hamre angana me aayi bahaar bhauj lakshmi si surat mamta ki murat lakshmi si surat mamta ki murat laakho me ek hamaar bhauji angana me aayi bahaar bhauji
सांची कहे तोरे आवन से हमरे सांची कहे तोरे आवन से हमरे अंगना में आयी बहार भौजी अंगना में आयी बहार भौजी लक्ष्मी की सूरत ममता की मूरत लक्ष्मी की सूरत ममता की मूरत लाखों में एक हमार भौजी लाखों में एक हमार भौजी ये भौजी.. सांची कहे तोरे आवन से हमरे अंगना में आयी बहार भौजी तुलसी की सेवा, चन्द्रमा की पूजा तुलसी की सेवा, चन्द्रमा की पूजा कजरी चैता अंगनवा में गूंजा अब हमने जाना की फगुवा शिवा भी अब हमने जाना की फगुवा शिवा भी होते हैं कितने त्यौहार भौजी होते हैं कितने त्यौहार भौजी सांची कहे तोरे आवन से हमरे अंगना में आयी बहार भौजी ये घर था भूतन का डेरा ये घर था भूतन का डेरा जब से भैया तुम्हारा पग फेरा दुनिया बदल गयी हालात संभल गयी दुनिया बदल गयी हालात संभल गयी अन्न-धन के लगे भंडार भोजी अन्न-धन के लगे भंडार भोजी सांची कहे तोरे आवन से हमरे अंगना में आयी बहार भौजी बचपन से हम काका कही कही के हारे बचपन से हम काका कही कही के हारे कोई हमें भी तो काका पुकारे देदे भतीजा फुलवा सरीखा देदे भतीजा फुलवा सरीखा मानेंगे हम उपकार भौजी मानेंगे हम उपकार भौजी ए भौजी… सांची कहे तोरे आवन से हमरे अंगना में आयी बहार भौजी लक्ष्मी की सूरत, ममता की मूरत लक्ष्मी की सूरत, ममता की मूरत लाखों में एक हमार भौजी अंगना में आयी बहार भौजी